Vad är folkbokföringsadress, hur löser man sin posthantering?

Hyr en postbox - Då kan du hämta din post hos oss eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.


BESTÄLL POSTBOX HÄR!

Vad är folkbokföringsadress?


När man på ett enkelt sätt ska förklara vad är folkbokföringsadress så kan man beskriva det som att det är där du har din huvudsakliga dygnsvila på, där du tillbringar den mesta tiden. På skatteverket står det mer utförligt om de kriterier som avgör vad är folkbokföringsadress samt vad som menas med just folkbokföring.

Vad är folkbokföringsadress? Det är av yttersta vikt att man folkbokför sig på rätt adress för det avgör var du ska rösta, bidrag som du har rätt till samt vart du betalar din skatt. Det finns både skyldigheter och rättigheter som gör att det är viktigt att det blir rätt när du ska folkbokföra dig. Ibland kan det uppstå problem om man har något skäl som gör att man inte kan folkbokföra sig på en specifik adress då finns det andra sätt att lösa det på.

Det kan vara att man genom skatteverkets hjälp folkbokför sig på en församling eller kommunen. Då kommer genast frågan ”hur och var hämtar jag min post”? Idag finns det oerhört flexibla lösningar på just detta.

En väg att gå är att hyra sig en postbox hos ett seriöst och pålitligt företag. För att få sin post till sin postbox så behöver man ansöka om särskild postadress, det kan du enkelt fylla i på www.brevia.se där det finns en direktlänk till skatteverket.

Vad är folkbokföringsadress, hur löser man sin posthantering?

Frågorna är många och det känns kanske krångligt med alla dessa begrepp såsom vad är folkbokföringsadress mm?

Bästa lösningen kan då vara att gå in på www.brevia.se där kan du få all information på ett enkelt sätt som du behöver. Där kan ni även få svar på frågeställningar gällande postboxar, särskild postadress samt funderingar som till exempel vad är folkbokföringsadress? På www.brevia.se kan ni även hitta lösningar så som eftersändning av er post om ni inte har möjlighet att hämta posten utan vill ha den till en annan adress eller få posten scannad och skickad till er e-post.


Läs mer om Särskild Postadress!
Vad är folkbokföringsadress

Vi är glada och stolta över att i år fira 35 år på samma adress i Stockholm city och 10.000-tals nöjda postbox-kunder.

Hyr postbox på Brevia

Postboxar med adress i Stockholm sedan 1984

Såhär går det till:

  • Hämta posten själv (vardagar 09.00-17.00)
  • Eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.

Postboxar med mycket hög servicegrad.

BESTÄLL POSTBOX HÄR!