Vi förklarar på ett enkelt sätt vad som gäller vid folkbokföring

Om du vill ha din post till en annan adress än den du är folkbokförd på så kan den mest optimala lösningen vara att hyra en postbox


BESTÄLL POSTBOX HÄR!

Folkbokforing


Folkbokföring? Vad menas egentligen med folkbokföring när det gäller adress och post? Lagen säger att där man har majoriteten av sin dygnsvila är den adress man ska folkbokföra sig på. Med andra ord där man bor mestadels av sin tid.

När man är folkbokförd på en adress så sänds posten automatiskt till den om inte du har uppgett någon annan adress till avsändaren.

Det kan finnas flera olika skäl till varför man inte vill eller har möjlighet att ta emot sin post på den adress man är folkbokförd. Då kan lösningen vara att till exempel hyra en postbox hos brevia.se för att göra det här med posthanteringen så smidigt och enkelt som möjligt.

När det kommer till folkbokföring så får man inte folkbokföra sig på en postbox men det finns som tur är en tjänst via skatteverket där man kan få full kontroll på sin post genom att registrera en särskild postadress. Denna tjänst är gratis och du kan enkelt fylla in en blankett om detta på brevia.se och där kan du samtidigt hitta en smidig lösning på att hyra din postbox. Just brevia.se är en av de mest seriösa postboxuthyrare på marknaden och de har varit verksamma i över 35 år.

Vi förklarar på ett enkelt sätt vad som gäller vid folkbokföring

Om du har funderingar och frågor när det rör folkbokföring, posthantering eller om du är intresserad av att få din post till en postbox så kan det vara till stor nytta att kontakta brevia.se för att bringa mer klarhet i detta. Om du vill ha din post till en annan adress än den du är folkbokförd på så kan den mest optimala lösningen vara att hyra en postbox hos brevia.se som du har angett som särskild postadress hos skatteverket. Svårare än så är det inte! Välkommen att läsa mer på www.brevia.se

Det finns massor av information även hos skatteverket som rör detta med folkbokföring men för att göra det enkelt så kan ni även ringa brevia.se på tfn 08-15 52 10 för en personlig kontakt och som kan hjälpa dig igång med en postbox omgående.


Läs mer om Folkbokförings adress!
folkbokföring

Vi är glada och stolta över att i år fira 35 år på samma adress i Stockholm city och 10.000-tals nöjda postbox-kunder.

Hyr postbox på Brevia

Postboxar med adress i Stockholm sedan 1984

Såhär går det till:

  • Hämta posten själv (vardagar 09.00-17.00)
  • Eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.

Postboxar med mycket hög servicegrad.

BESTÄLL POSTBOX HÄR!