Folkbokföring hemlös? Postbox är enkelt och smidigt hos Brevia

Då kan du hämta din post hos oss eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.


BESTÄLL POSTBOX HÄR!

Folkbokföring hemlös


Folkbokföring hemlös? Vad menas egentligen med folkbokföring när det gäller adress och post? Lagen säger att där man har majoriteten av sin dygnsvila är den adress man ska folkbokföra sig på. Med andra ord där man bor mestadels av sin tid. När man är folkbokförd på en adress så sänds posten automatiskt till den om inte du har uppgett någon annan adress till avsändaren.

Det kan finnas flera olika skäl till varför man inte vill eller har möjlighet att ta emot sin post på den adress man är folkbokförd. Då kan lösningen vara att till exempel hyra en postbox hos brevia.se för att göra det här med posthanteringen så smidigt och enkelt som möjligt.

När det kommer till folkbokföring så får man inte folkbokföra sig på en postbox men det finns som tur är en tjänst via skatteverket där man kan få full kontroll på sin post genom att registrera en särskild postadress. Denna tjänst är gratis och du kan enkelt fylla in en blankett om detta på brevia.se och där kan du samtidigt hitta en smidig lösning på att hyra din postbox. Just brevia.se är en av de mest seriösa postboxuthyrare på marknaden och de har varit verksamma i över 35 år.

Folkbokföring för en hemlös? – Brevia tillhanda håller inga adresser för folkbokföring men har andra lösningar för att säkra din postgång

De flesta myndigheter och företag hämtar information från folkbokföringen och har man då ansökt och registrerat om en särskild postadress postbox så kommer detta att spridas automatiskt till dem så att ni få er post sänd till den särskilda postadressen istället för folkbokföringsadressen. Om du efter en tid ändrar din folkbokföringsadress samt gör en flyttanmälan så påverkas inte din särskilda postadress, den fortsätter att gälla tills du specifikt avslutar just den tjänsten som avser särskild postadress.

Läs mer på www.brevia.se så kommer ni märka hur smidigt tillvägagångssätt det är genom deras tjänster så kan du enkelt skaffa en särskild postadress postbox.

Läs mer om folkbokförings adress!
Folkbokföring hemlös

Vi är glada och stolta över att i år fira 35 år på samma adress i Stockholm city och 10.000-tals nöjda postbox-kunder.

Hyr postbox på Brevia

Postboxar med adress i Stockholm sedan 1984

Såhär går det till:

  • Hämta posten själv (vardagar 09.00-17.00)
  • Eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.

Postboxar med mycket hög servicegrad.

BESTÄLL POSTBOX HÄR!