Särskild postadress postbox är enkelt och smidigt hos Brevia

Då kan du hämta din post hos oss eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.


BESTÄLL POSTBOX HÄR!

Folkbokföring adressändring


Ofta finns det frågor när det kommer till det här med folkbokföringsadress och vad som gäller posthanteringen. Vad är en folkbokföringsadress? Man kan enkelt beskriva det som den adress du spenderar den mesta tiden, där man har sin huvudsakliga dygnsvila. För att veta mer exakt så kan man läsa om detta mer detaljerat på skatteverkets hemsida. Det kan finnas flera olika anledningar till varför man inte är folkbokförd på en adress. Det kan vara att man lever under skyddad identitet eller är bostadslös, som tur är finns det lösningar som gör att du kan säkerställa din posthantering trots det. Förslagsvis kan det vara att använda en tjänst genom skatteverket som heter särskild postadress, denna tjänst är kostnadsfri och enkel att ansöka om. Det kan då bli aktuellt med att hyra en postbox där du får full kontroll på din post samt kan få hjälp med eftersändning av posten om du befinner dig tillfälligt på en annan adress eller så går det att lösa med att få posten scannad och skickad till dig per e-post.

Brevia har arbetat med detta i många år och är Sveriges största uthyrare av postboxar till privatpersoner så vänd er till dem om ni vill känna er i trygga händer och få er post hanterad med största diskretion.

Särskild postadress postbox är enkelt och smidigt hos Brevia

De flesta myndigheter och företag hämtar information från folkbokföringen och har man då ansökt och registrerat om en särskild postadress postbox så kommer detta att spridas automatiskt till dem så att ni få er post sänd till den särskilda postadressen istället för folkbokföringsadressen. Om du efter en tid ändrar din folkbokföringsadress samt gör en flyttanmälan så påverkas inte din särskilda postadress, den fortsätter att gälla tills du specifikt avslutar just den tjänsten som avser särskild postadress.

Läs mer på www.brevia.se så kommer ni märka hur smidigt tillvägagångssätt det är genom deras tjänster så kan du enkelt skaffa en särskild postadress postbox.

Läs mer om folkbokförings adress!
folkbokföring adressändring

Vi är glada och stolta över att i år fira 35 år på samma adress i Stockholm city och 10.000-tals nöjda postbox-kunder.

Hyr postbox på Brevia

Postboxar med adress i Stockholm sedan 1984

Såhär går det till:

  • Hämta posten själv (vardagar 09.00-17.00)
  • Eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.

Postboxar med mycket hög servicegrad.

BESTÄLL POSTBOX HÄR!