Folkbokföra sig utan adress – postbox är enkelt och smidigt hos Brevia

Då kan du hämta din post hos oss eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.


BESTÄLL POSTBOX HÄR!

Folkbokföra sig utan adress


Hur går man tillväga när man behöver folkbokföra sig utan adress, är det ens möjligt? Som tur är finns det bra lösningar på detta för att få koll på din post och säkerställa att den hanteras med största hänsyn och noggrannhet. Här har du några förslag på hur du kan gå tillväga:

  1. Om man av någon anledning inte har möjlighet att folkbokföra sig på en adress, det kan vara att man är bostadslös, lever under skyddad identitet eller av något annat skäl så kan man folkbokföra sig som ”på kommunen skriven” eller ”folkbokförd hos en församling” detta görs hos skatteverket.
  2. För att sedan få tillgång till sin post så får man ansöka om särskild postadress, även detta utförs av skatteverket är helt kostnadsfritt.
  3. Därpå kan nästa steg vara att man exempelvis hyra en postbox och lösa det på så vis med sin posthantering.

Per automatik så sprids den särskilda postadressen till de flesta myndigheter samt till andra företag som hämtar uppgifter från folkbokföringen. Så det här med att folkbokföra sig utan adress är inga problem idag, det finns kompletta lösningar på detta.

Hur går man tillväga när man avser att folkbokföra sig utan adress?

Det finns ett oerhört smidigt och enkelt sätt att lösa detta på när man inte vet hur man ska göra när man ska folkbokföra sig utan adress. På www.brevia.se kan du vända dig till och få hjälp med att hyra postbox samt att ansöka om särskild postadress, ta kontakt på tfn 08-15 52 10 så besvaras dina frågeställningar som rör till exempel att folkbokföra sig utan adress samt hur du går till väga med att styra din post till en postbox.

Smidigare än så kan det inte bli! Brevia har tillhandahållit postboxar och varit verksamma i branschen i över 35 år, säker och trygga lösningar när det kommer till posthantering.

Läs mer om Särskild Postadress!
Folkbokföra sig utan adress

Vi är glada och stolta över att i år fira 35 år på samma adress i Stockholm city och 10.000-tals nöjda postbox-kunder.

Hyr postbox på Brevia

Postboxar med adress i Stockholm sedan 1984

Såhär går det till:

  • Hämta posten själv (vardagar 09.00-17.00)
  • Eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.

Postboxar med mycket hög servicegrad.

BESTÄLL POSTBOX HÄR!