Hyr Postbox hos Brevia

Då kan du hämta din post hos oss eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.


BESTÄLL POSTBOX HÄR!

Folkbokföra sig på en postbox?


En fråga många ställer sig är om det är möjligt att folkbokföra sig på en postbox, svaret på det är enkelt, det finns ingen seriös aktör på marknaden som hyr ut postboxar eller adress där man kan folkbokföra sig.

Eftersom man inte får folkbokföra sig på en postbox så finns det givetvis andra lösningar för att du ska få ordning och kontroll på din post.

Orsakerna kan vara många att man inte har någon fast adress att folkbokföra sig på. Då kan man vända sig till skatteverket och folkbokföra dig på något som kallas ”på kommunen skriven”. Därefter kan man ansöka om en särskild postadress hos skatteverket och då kan det vara aktuellt att vända sig till ett seriöst företag där man kan hyra en postbox för att samla sin post eller få den tillfälligt eftersänd till en annan adress där man befinner sig. På www.brevia.se finns en direktlänk där du enkelt kan fylla i en ansökan som avser särskild postadress på skatteverket, därefter kan du hyra en postbox hos Brevia om du söker en smidig lösning.

Kan man folkbokföra sig på en postbox?

Då man inte kan folkbokföra sig på en postbox så kommer det naturligtvis frågor om hur man då kan lösa sin situation kring sin post. Om man vill ha en optimal och trygg lösning på sin posthantering så kan du med säkerhet vända dig till brevia.se.

Där hittar du information och blanketter hur du ansöker om särskild postadress så att du får din post till en annan adress än den du är folkbokförd på. Det kan ju förslagsvis vara att hyra en postbox hos just brevia.se.

Enligt skatteverket så får man inte folkbokföra sig på en postbox. Som tur är så finns det andra riktigt bra lösningar på att ordna med din post. Brevia gör det enkelt och besvarar dina frågor om du är osäker på något kring detta.


Läs mer om Särskild Postadress!
Folkbokföra sig på en postbox

Vi är glada och stolta över att i år fira 35 år på samma adress i Stockholm city och 10.000-tals nöjda postbox-kunder.

Hyr postbox på Brevia

Postboxar med adress i Stockholm sedan 1984

Såhär går det till:

  • Hämta posten själv (vardagar 09.00-17.00)
  • Eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.

Postboxar med mycket hög servicegrad.

BESTÄLL POSTBOX HÄR!