Hur funkar det om man har en c/o adress med folkbokföring?

Hyr en postbox - Då kan du hämta din post hos oss eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.


BESTÄLL POSTBOX HÄR!

c/o adress folkbokföring


Ofta finns det frågor när det kommer till det här med c/o folkbokföring och vad som gäller posthanteringen. Vad är en folkbokföringsadress? Man kan enkelt beskriva det som den adress du spenderar den mesta tiden, där man har sin huvudsakliga dygnsvila.

För att veta mer exakt så kan man läsa om detta mer detaljerat på skatteverkets hemsida. Det kan finnas flera olika anledningar till varför man inte är folkbokförd på en adress. Det kan vara att man lever under skyddad identitet eller är bostadslös, som tur är finns det lösningar som gör att du kan säkerställa din posthantering trots det.

Förslagsvis kan det vara att använda en tjänst genom skatteverket som heter särskild postadress, denna tjänst är kostnadsfri och enkel att ansöka om. Det kan då bli aktuellt med att hyra en postbox där du får full kontroll på din post samt kan få hjälp med eftersändning av posten om du befinner dig tillfälligt på en annan adress eller så går det att lösa med att få posten scannad och skickad till dig per e-post.

Brevia har arbetat med detta i många år och är Sveriges största uthyrare av postboxar till privatpersoner så vänd er till dem om ni vill känna er i trygga händer och få er post hanterad med största diskretion.

Lösning om man vill ha sin c/o adress till en annan adress än sin folkbokföringsadress

Det finns inga seriösa företag som hyr ut ”adresser” eller postboxar som man kan folkbokföra sig på. Man får inte ha sin folkbokföringsadress på en postbox däremot kan man ansöka om särskild postadress hos skatteverket.

Sedan kan du till exempel hyra en postbox hos brevia.se där din post sorteras med största noggrannhet och säkerhet för att du som kund ska vara utomordentligt nöjd med hur din posthantering sköts. Läs mer på www.brevia.se eller skicka ett mail på info@brevia.se för att ställa frågor gällande hyra av postbox eller funderingar kring detta med vad som gäller vid folkbokföringsadress.

Läs mer om Särskild Postadress!
c/o adress folkbokföring

Vi är glada och stolta över att i år fira 35 år på samma adress i Stockholm city och 10.000-tals nöjda postbox-kunder.

Hyr postbox på Brevia

Postboxar med adress i Stockholm sedan 1984

Såhär går det till:

  • Hämta posten själv (vardagar 09.00-17.00)
  • Eller få den sänd vidare med post eller scannad och e-postad till dig.

Postboxar med mycket hög servicegrad.

BESTÄLL POSTBOX HÄR!